[rev_slider_vc alias=”slider”]

Lagerhaller og produktionshaller

Hos Bryrup Hal – Byggeri A/S har vi med mange års erfaring i branchen stor erfaring med opførelse af alle haltyper. Vi bygger blandt andet lagerhaller, der er tilpasset kundernes specifikationer og behov.

En lagerhal er en nødvendig bygning, når der skal opbevares eksempelvis kemikalier og brandbare væsker. Desuden er mange veteranbilejere også tjent med en mindre hal til at parkere køretøjet i.

Vi er stolte af aldrig at sige nej til en opgave, hvorfor det gennem tiden er blevet til opførsel af en lang række forskelligartede lagerhaller. Selv lagerhaller bygget efter ekstra restriktive regler kan vi skrive på vores CV.

Vores haller yder dine produkter den bedst mulige opbevaring og sikkerhed, mens store porte sikrer den optimale adgang til lageret.

Hovedfordele ved en lagerhal:

  • Bedst mulig opbevaring af dine produkter
  • Gode logistikfunktioner
  • Individuelle lagerhalsløsninger
  • Konkurrencedygtige priser

Produktionshaller

Er behovet ikke en decideret lagerhal, men nærmere en produktionshal, er vi også den rette virksomhed at kontakte. Vores produktionshaller opfylder alle krav til moderne og miljøbevidst produktion. De er nutids- og fremtidssikret, og desuden er priserne, ligesom hvad angår vores lagerhaller, også standardpriser – på trods af, at vi altid gør en dyd ud af de individuelle detaljer.

Vi tilbyder nøglefærdige produktions- og lagerhaller, medbyg- og selvbygsløsninger.

Kontakt Bryrup Hal – Byggeri A/S på telefon 75 75 63 33 eller vores e-mail info@bryruphalbyggeri.dk.

Bestil produktmateriale