[rev_slider_vc alias=”slider”]

Ridehaller

Bryrup Hal – Byggeri A/S har gennem mange årtier opført et væld af ridehaller. Vi bygger alle slags ridehaller, som ofte har en standardstørrelse på 20 x 40 meter, men vi bygger også andre størrelser med blandt andet følgende mål: 20 x 60 meter.
Disse haller er ideelle for ridestævner og konkurrencer.

Vi bygger naturligvis ridehallen præcis efter kundens ønsker, behov og økonomi. Opførelsen kan tage fra opmåling og op til seks måneder.

Byg selv

Udover at aflevere en nøglefærdig og fuldt opført ridehal tilbyder Bryrup Hal – Bygger A/S selvbyg og medbyg. Ved selvbyg og medbyg leverer vi materialerne efter nøje udførte tegninger, hvilke der naturligvis tages mål til ved projektets begyndelse.

Så om du har brug for vores arbejdskraft fra start til slut eller blot for at levere et ”byggesæt”, som du selv rejser, er du mere end velkommen til at tage kontakt til os.

Spørgsmål til ridehaller

Ønsker du yderligere information om ridehaller er du altid velkommen til at kontakte os på telefon 75 75 63 33 eller sende en e-mail til info@bryruphalbyggeri.dk. Her vil vores dygtige medarbejdere være klar til at besvare netop dine spørgsmål.

Bygherren navn: Bjørn Bendtsen
Opført år: 2011
Sted: Lynge – DK.
Areal: 1008 m2
Anvendelse: Ridehal

Bygherren navn: Charlotte Zeuthen
Opført år: 2006
Sted: Silkeborg – DK.
Areal: 197 m2
Anvendelse: Ridehal

Bestil produktmateriale